Produkter​ & tilbud

Hos frisør Zangenberg har vi udvalgt nogle af branchens bedste produkter. Udover at du kan købe dem hos os, kan du altid få råd og vejledning i de forskellige produkter, og vi kan sammen finde frem til de helt rigtige plejemidler til dig og dit hår.

Kig ind i salonen - også selv om du ikke skal klippes!

Eller hold øje med vores Facebook side, og få ugentlige tilbud og kampagner.

Nedenfor kan du se de forskellige produkter vi har og læse lidt om dem.

Familie rabat

Hos frisør Zangenberg har vi familie rabat. Dette betyder at hvis i er en familie der bliver klippet hos os, får i den 10. klipning gratis.

Studierabat

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, giver vi 10 % rabat på alle behandlinger hos Frisør Zangenberg. Hvis du har studiekort, oplyses det gerne ved tidsbestillingen.

​Alterna

Alterna har lavet luksuriøse hårplejeprodukter med avanceret teknologi og særlige ingredienser siden 1997. Deres produkter indeholder Color Hold, og de fleste af deres produkter er uden sulfater og parabener. Caviar anti-aging serien består af shampoo, conditioner, fugtgivende pleje, styling og finish produkter.

​Maria Nila

Produkt serie, med haircare og styling er produceret I Sverige. Maria Nila har colour protection i alle deres haircare serier, er uden sulfat og parabener og er 100 % vegansk. Maria Nila fås i 5 forskellige serie, Luminous Colour, pure volume, true soft, structure repair og silver. Også deres styling serie er 100 % vegansk.

Wella

Wella er et firma der har eksisteret i over 130 år, og derfor har leveret en masse innovative og kreative produkter til frisører. Hos os har vi både deres haircare og styling serie. Ud over det bruger vi Wella farver i salonen til hårfarvning.

GHD

Firmaet ghd, som står for Good Hair Day, blev grundlagt i år 2001. Det er opsigtsvækkende at firmaet kun er 10 år gammelt, men deres succes er ligeså stor som firmaer der har eksisteret i 100 år. Den største succes har dog været med deres glattejern, der både er designet til at glatte og krølle. Også deres Salon hårtørrer der tørrer håret 2 gange hurtigere end normalt er helt fantastisk. I Salonen sælger vi også et udvalgt af deres børster.

Cutrin

Bio+ - Professionel pleje til hår og hovedbund.Cutrin har udviklet ders Bio+serie for at kunne behandle alt fra skæl, rødme, klør og tør hovedbund. Cutrin tilbyder de bedste løsninger til hovedbundsproblemer.

American Crew​

American Crew’s klassiske linje består af essentielle plejeprodukter til enhver mand. Alle produkter indeholder plejende ingredienser og har American Crew’s maskuline signaturduft. Klassiske plejeprodukter, som aldrig går af mode.Deres klassiske linje består af styling og haircare.

D:fi​

D:fi er en produkt linje der komplimenterer den uforudsigelige mode der hele tiden skifter. Navnet d:fi stammer oprindeligt fra ordet modify. Udgangspunktet for serien har siden lanceringen været, ud fra en simpel produktlinje at tillade brugeren at modificere sit udseende, sin attitude og sin livsstil. D:fi serien er mest kendt for deres voks, som både fås til det kort og langt hår.