Hårfarvning efter dine ønsker

Få en professionel hårfarvning

Er de grå hår så småt begyndt at melde deres ankomst, eller trænger du bare til lidt fornyelse i form af en ny hårfarve? Hvis du ønsker en professionel hårfarvning, så er vi hos Zangenberg et oplagt valg.

Vores frisørsalon er beliggende på Ordrupvej i Charlottenlund, og vi har således mange kunder fra lokalområdet, Skovshoved, Gentofte og andre omkringliggende områder, der slår turen forbi vores salon for at få farvet og/eller klippet håret.

Farvning af hår der matcher din stil og personlighed

Der kan være mange forskellige årsager til, at man ønsker at få farvet sit hår. Det kan for eksempel være, at man gerne vil gemme de grå hår af vejen, eller det kan være, at man trænger til et nyt look.

Hos Zangenberg står vi klar til at sikre dig en professionel hårfarvning, som både matcher din stil og din personlighed, og som samtidig lever op til dine ønsker i forhold til det færdige resultat. 

Med over 40 års erfaring inden for faget tilbyder vi også kompetent rådgivning og vejledning, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilken hårfarve der vil klæde dig, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en helfarve eller striber i håret.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få foretaget en professionel hårfarvning hos en frisør. Det skyldes, at der i dag er rigtig mange forskellige muligheder alt afhængigt af, hvilket look du ønsker, hvilken hårfarvningsteknik vi skal benytte os af, og hvor langt dit hår er.

Hos os har du dog flere forskellige muligheder for at opnå en billig pris på hårfarvning. Vi tilbyder nemlig både familierabat og studierabat, hvor du som studerende kan få 10 % rabat på alle vores behandlinger ved fremvisning af et gyldigt studiekort. 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser.​

Book her